Verhuur

VIP audiovisuele ondersteuning, actief meedenken met hoe uw boodschap het beste overgebracht kan worden. Schermen, beamers, laptops?
Ledsvisual ontzorgt, wij houden ons bezig met de techniek, u kunt zich volledig concentreren op de presentatie.

IMG_5805

Bij elke presentatie wilt u goed verstaanbaar zijn. Als dat niet het geval is verslapt de aandacht van het publiek en bestaat de kans dat ze het helemaal niet meer kunnen volgen. Goed geluid is dus van groot belang. Wij zorgen ervoor met onze professionele equipment en scherpe aandacht bij het bedienen dat u altijd goed en duidelijk te verstaan bent.

IMG_5795

Wij verhuren voor elke bijeenkomst de juiste beamer! Kleine ruimte met weinig licht een kleine voordelige en bij grotere zalen met veel licht duurdere met meer licht.

AZ LED scherm

Bij grote evenementen buiten kunnen we tevens LED schermen met een hoge lichtopbrengst verzorgen. U kunt uw presentatie of video dan moeiteloos bij daglicht vertonen!

Presentatie met Skype

Ook voor bij kleinere groepen hebben wij handzame geluids en beamer setjes in de verhuur zodat uw presentatie goed zichtbaar is en er geen stemverheffing nodig is om uzelf goed verstaanbaar te maken.

IMG_6821.JPG